Rond het huis

Een rondje om het huis:

Op deze pagina laat ik foto’s zien die in de directe omgeving van mijn huis, of in mijn huis gemaakt zijn. Voor mooie plaatjes is het dus absoluut niet nodig om naar een andere plek of ver land te gaan, dat kan ook in je eigen huis of directe omgeving van je huis. Het maken van macrofoto’s is hierbij favoriet. Wanneer ik door de macrolens kijk kan een, wat op het eerste oog bijvoorbeeld een ‘gewoon’ bloemetje lijkt, ┬áineens een bijzonder sfeervolle plaat opleveren.

Maart 2016:

Bijna lente; en dus staan hier de tulpen al weer op tafel, heerlijk om zo al vast het voorjaar in huis te halen.

November 2015:

De herfst vind ik persoonlijk altijd de mooiste tijd van het jaar; de natuur laat een enorme diversiteit aan kleuren zien en wanneer ik door het bos loop voel ik dat de natuur zich langzaam aan het opmaken is voor de winter.

September 2015

Donderdag 29 mei: Na een regenachtige dag, vandaag een droge dag. Bij het zien van de prachtige druppeltjes op mijn planten in de tuin, moest ik natuurlijk wel een paar foto’s maken:

Maandag 5 mei. Nadat ik net de tuin gesproeid had, zag ik dat de zon mooi op de goudsbloem scheen. Ik kon het natuurlijk niet laten mijn camera te pakken en er een paar foto’s van te maken:

Lente in de tuin:

In huis:

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *