Recensies

Portret fotografie:

“Ellen heeft voor ons foto’s gemaakt van onze twee dochters. Via de school van onze jongste gehandicapte dochter kwamen we in contact met Ellen. Het was heel fijn dat Ellen haar al kende en begreep dat poseren of stil staan er bij deze fotosessie niet in zit. Ellen koos zorgvuldig haar moment, lette goed op de wisselwerking tussen de twee zussen en knipte snel haar foto’s. En dat al wandelend en pratend door een mooi park. Ze heeft ook leuke ideeën over op welke materialen je de foto’s later zelf nog kan laten afdrukken. De verdere bewerking van de foto’s en de afdrukken verliep voorspoedig, zodat we de foto’s snel ook echt in huis hadden. Wij zijn er heel blij mee.”

Bedrijfsfotografie:

Je oorsprong:
“Ik vind de foto’s die Ellen maakt erg mooi en vind haar zelf een prettige persoonlijkheid. Ze heeft een aantal lessen en sessies paardencoaching voor mij met prachtig beeldmateriaal vastgelegd. Dat vraagt verstild maar alert aanwezig zijn. Dat is haar gelukt want mijn klanten voelden zich heel veilig. Onze samenwerking is nog lang niet ten einde!
Wieneke Timmermans.”

Dierenfotografie Swaanfotografie

TunnelmaDesign & Nordic Silence

“Ellen fotografeert de projecten voor onze beide bedrijven TunnelmaDesign en Nordic Silence. Wij werken graag met Ellen omdat ze een goed oog heeft voor het schieten van mooie beelden en omdat ze streeft naar perfectie. Ellen is een kundig en kritische vakvrouw die gevoel/ oog heeft voor hoe een situatie perfect in beeld te brengen. Daarbij is ze snel in het aanleveren van de beelden. Ik zou haar van harte bij anderen aanbevelen.”

 Bedrijfsfotografie Swaanfotografie  Bedrijfsfotografie Swaanfotografie