TunnelmaDesign

 

Foto opdracht/bedrijven

 

TunnelmaDesign: 

TunnelmaDesign levert designproducten die kwaliteit toevoegen aan de ruimte waarin zij worden toegepast om op die manier bij te dragen aan het leefplezier van de gebruiker.
Zij werken met toonaangevende designers uit Finland en Denemarken. Zij richten zich zich op architecten en interieurarchitecten voor het inrichten van projecten.

TunnelmaDesign is in juni 2006 gestart door Bram Roose. In zijn bedrijf combineert hij affiniteit met concepten vanuit een ruime ervaring in marketing en sales met passie voor Nordic design.
Door zijn Finse vrouw Laura komt Bram al twintig jaar in Scandinavië en heeft zo kennisgemaakt met het bijzondere karakter van Nordic design. Wat hem facineert is de kunde van Scandinaviërs om functie te vatten in zuivere en aantrekkelijke vormen. de kern waar het bedrijf voor staat is het creëren van ambiance of sfeer. ‘Tunnelma’ is het Finse woord voor sfeer. Vandaar de naam TunnelmaDesign.

Meestal fotografeer ik  projecten waar lampen van hangen van TunnelmaDesign. Hierbij probeer ik de sfeer die zij uit willen stralen met hun producten goed weer te geven.
Ik werk hierbij altijd zonder flitslicht en vanaf een statief, op deze manier kan ik de warmte en de sfeer van het licht het beste vastleggen.
In de afgelopen jaren heb ik op deze manier al bij verschillende bedrijven in Nederland en België foto’s gemaakt in opdracht van TunnelmaDesign.