Je oorsprong en Balanspaard

 

Je oorsprong en Balanspaard: 

Regulier en holistisch geschoold therapeute Wieneke Timmermans combineert ervaringsgerichte psychotherapie met massagetherapie en ademwerk. Zij is gespecialiseerd in traumaverwerking.
Daarnaast doet zij ook sessies samen met haar paard Nostradamus: Paarden leven vanuit hun intuïtie, dat is hun belangrijkste overlevingsmechanisme. Het zijn meesters in waarnemen. Elke nuance in lichaamstaal, lichaamswarmte, hartslag, oogopslag en intentie wordt opgemerkt. Daarnaast zijn ze virtuoos in het reguleren van opgebouwde spanning. Als je al opgeschrikt kunt worden door een plastic zakje is dat broodnodig. Door het probleem of de vraag te bespreken of vorm te geven door middel van een opstelling in aanwezigheid van het paard reageert hij op subtiele energetische verschuivingen die voor ons moeilijk waarneembaar zijn. Dit geeft veel helderheid en inzicht.
Ook bied zij de volgende diensten:
Horsemanship
Paardencoaching
Rij instructie
en Massage voor het paard
Ik werk samen met Wieneke Timmermans, haar klanten kunnen de sessies die zij hebben met het paard door mij laten fotograferen zodat zij een herinnering hebben aan deze waardevolle sessies. 

Bij het maken van de foto’s voor Je oorsprong en Balanspaard heb ik geprobeerd op een discrete manier de interactie tussen mens en paard vast te leggen.